FAIL (the browser should render some flash content, not this).

 

October 2018
M T W T F S S
« Jun    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Новини

вторник, юни 26, 2012 @ 06:06

ОКТОМВРИ – СВЕТОВЕН МЕСЕЦ ЗА БОРБА С РАКА НА ГЪРДАТА

Комплексен онкологичен център – Стара Загора ЕООД организира

КАМПАНИЯ БЕЗПЛАТНИ ПРОФИЛАКТИЧНИ ПРЕГЛЕДИ

Прегледите се извършват  след предварително записване на телефон 042 614 196  /Регистратура на ДКБ/ в онкологичния център, всеки работен ден от 12.00ч. до 13.30ч.

За повече информация за кампанията разгледайте нашата брошура тук —> 

Информация как да се прегледаме сами за навременно откриване на заболяването ще намерите  тук —>

октомври 2018г.

————————————————————————————————————————————————————————

На 7 ноември 2017г. ще празнуваме 4-ти по ред празник на Медицинската физика

            В „Комплексен онкологичен център – Стара Загора“ ЕООД има Отделение по Лъчелечение, в което се прилагат различни видове радиоактивни лъчения за лечение на туморни и нетуморни заболявания. В лабораторията по Клинична Дозиметрия към това отделение работят  медицински физици, които се занимават с организацията на работата с различните облъчватели и радиоактивни изотопи.

Имаме удоволствието да поканим Вас и ваши ученици да посетите центъра ни, за да ви запознаем с нашата дейност, която показва приложението на физиката в чисто практичния й смисъл в полза на здравето на хората.

Обявяваме седмица на отворените врати в Комплексен онкологичен център – Стара Загора за посещение и запознаване с работата на медицинските физици след 13 часа до 16 часа.

Телефон за връзка:  042/ 614 189 Дозиметрична лаборатория

——————————————————————————————————————————————————————

Новият център за лъчелечение в град Стара Загора

       В началото на 2014 година завърши проект на Министерството на Регионалното Развитие за Община Стара Загора, с който Комплексният Онкологичен Център получи като краен бенифициент модерна лъчетерапевтична апаратура. Това е Линеен ускорител, производство на фирма Вариан, с който се лекуват почти всички видове ракови заболявания, самостоятелно или комплексно с хирургия и химиотерапия. Линейният ускорител е високотехнологична апаратура, която позволява формирането на полета за облъчване точно по големината на туморния процес в тялото.Тази прецизност дава възможност да се унищожават туморите, като максимално се запазват здравите органи около тях, към което е насочена цялата технологична мисъл на производители и лечители.

           В КОЦ Стара Загора – лъчелечебният център съществува от 1956 година. В него работят специалисти, доказали се в тази област на медицината. Тук съществува традиция и приемственост, доказани през годините. Получаването на новата апаратура увеличи възможностите на специалистите да постигат многократно по-добри резултати при своите пациенти. В изпълнение на сключените договори с фирмата, доставила  апаратурата, за колектива на отделение Лъчелечение се организираха курсове за обучение на всички нива – лекари, медицински физици и рентгенови лаборанти. Те  посетиха водещи центрове по лъчелечение в Швейцария – центъра за обучение на фирма Вариан, в  Лондон, Копенхаген, Милано. Центърът ни беше посетен и от специалисти, поканени от фирма Варинак, единствен представител на Вариан за България. Благодарение на това се разработиха методики на лъчелечение, които водят до голяма точност, със съответната прецизност и отговорност към нашите пациенти. Тези методики са водещи в областта на лъчелечението, които се прилагат в големите  центрове на Европа и България.

         Отделението  е добре оборудвано с всички видове апарати за лъчелечение. Всеки апарат има своето място за определените заболявания. Пациентът трябва да бъде сигурен, че за него ще бъде подбран най-удачния метод и апарат за лъчелечение, за да се постигне най-добрия резултат. Целта ни е да помогнем максимално  на своите пациенти за постигане на добро качество на живот.

         С географското си разположение  „КОЦ – Стара Загора“ ЕООД и  Отделението по Лъчелечение може да осигури качествено лечение за всички онкологично болни от Областите Старозагорска, Сливенска, Ямболска, Хасковска, Кърджалийска. За пациентите се осигурява стационарно лечение, a по желание – без оставане в отделението. Лъчелечението започва веднага, като няма листа на чакащи пациенти. Отделение Лъчелечение работи с НЗОК и пациентите от цялата страна не заплащат никакви средства допълнително за своето лечение.

        Лъчелечението е един от трите метода в комплексното лечение на онкологичните заболявания заедно с хирургичното и химиотерапията. На определен етап около 50%  до 60 % от пациентите се нуждаят от него.

         В „КОЦ -Стара Загора“ ЕООД в Отделението по лъчелечение се прилага лъчетерапия по радикална програма, с цел пълното излекуване на пациента и симптоматично (палиативно) лечение – за обезболяване, за облекчаване на някои симптоми, за кръвоспиране и др.

       Провежда се предоперативна лъчетерапия съчетана с химиотерапия за намаляване големината на тумора и улесняване последващото оперативно лечение.Прилага се и следоперативно лъчелечение (след като се премахне тумора ) за унищожаване на Ту клетки на микроскопско ниво. Извършваме и самостоятелно, дефинитивно  лъчелечение.

            За консултации всеки работен  ден от 8.00 до 13 часа в кабинета по лъчелечение при „КОЦ – Стара Загора“ ЕООД.

Телефони за връзка:

Н-к отделение Лъчелечение – Д-р  А. Борисова – 042/614-166

Ст. Мед. сестра –  Т. Момчева – 042/614-168

———————————————————————————————————————————————————————-

Община Стара Загора светна в розово в знак на

съпричастност

Административната сграда на Община Стара Загора светна в розово, по повод кампанията за отбелязване на Световния ден за борба с рака на гърдата – 19-ти октомври.

В знак на съпричастност към страдащите от коварното заболяване и като предупреждение към всички жени да посещават профилактични прегледи, фасадата на общината засия в розово привечер. Проявата е част от четиримесечната кампания на Комплексен Онкологичен Център – Стара Загора „По-силни срещу рака”, която стартира в началото на октомври и се провежда с подкрепата на Община Стара Загора. Тя се реализира чрез провеждане на безплатни профилактични прегледи на млечната жлеза и шийката на матката. В КОЦ за 2015 г. през стационарния блок са преминали над 10 000 болни, а в Диагностично- консултативния блок са извършени 35 хил. прегледа.

По време на хепънинга, проведен пред общинската администрация, зам.-кметът Красимира Чахова благодари на управителя на центъра д-р Петър Чилингиров, за предоставената възможност на жените от Стара Загора за безплатно изследване и ранна диагностика. Тя припомни, че годишно в България 1200 жени стават жертва на онкозаболявания заради липса на навременна диагноза и профилактика.

„Информацията премахва страха. Цел на кампанията е да провокираме дамите да се изследват, както и да промотираме ранната профилактика на тези социално значими заболявания“, уточни д-р Чилингиров.

Своите послания, в подкрепа на страдащите от заболяването и за ранна превенция, отправиха със свои изпълнения актрисата от ДТ “Гео Милев” Елена Азалова, певицата Мадлен Ковачева, актьори от кукления театър и Общински ансамбъл “Загоре”. В хепънинга участваха д-р Антония Тодорова от общинския отдел „Здравеопазване“, представители на “Зонта Клуб”, Социална Мрежа за здраве Credoweb и Сдружение “Свят без граници”, с чиято подкрепа се осъществява кампанията. Младежи от Международния Младежки център раздаваха безплатни информационни брошури, а желаещите можеха да се запишат за безплатен профилактичен преглед.

Постоянно и целогодишно безплатни профилактични прегледи се извършват в специализираните кабинети на КОЦ, след предварително записване на телефоните на регистратура – 042/ 614196, всеки работен ден от 12.00 до 13.30 часа.

19.10.2016

www.starazagora.bg


——————————————————————————————————————————————————————

На 19-ти октомври 2016г.,сградата на Общината в Стара Загора ще светне в розово в подкрепа на борбата с рака.

За първи път в страната, обществена сграда ще бъде осветена в розово като знак на съпричастност със Световния ден за борба с рака на гърдата. Розовата светлина ще обгърне сградата на Общината по здрачаване,към 18:30ч, и ще остане да свети цяла нощ.До момента,по света,в розово са били осветявани най-високата сграда в Дубай – Бурж Халифа, Айфеловата кула, Бъкингам и къщата Батийо в Барселона.

С това събитие, Комплексен Онкологичен Център – Стара Загора ще даде старт на кампанията си „По-силни срещу рака”,насочена към профилактика на рака на гърдата и рака на шийката на матката.От 16ч. на 19-ти октомври – отбелязван по целия свят като ден посветен на превенцията на рака на гърдата,на площада пред Общината, ще започне хепънинг с участието на  Ансамбъл “Загоре”, актьорите от ДКТ с част от постановката “Фолклорна магия”, актрисата от ДТ”Гео Милев” Елена Азалова, певицата Мадлен Ковачева,европейската шампионка по карате Анелия Асенова,представители на “Зонта Клуб” и Сдружение “Свят без граници” ,с чиято подкрепа се осъществява кампанията и и още много обществени личности.От Комплексен Онкологичен Център са подготвили безплатни информационни брошури,а  под специално издигнатата шатра на място желаещите могат да се запишат за безплатен профилактичен преглед.
В рамките на кампанията,а и след нея в специализираните кабинети на КОЦ,ще се извършват профилактични прегледи,с предварително записване на телефоните на регистратура – 042/ 614196 всеки работен ден от 12.00 до 13.30 часа.

Партньори на кампанията са Община Стара Загора, Социална Мрежа за здраве CREDOWEB, „Зонта клуб”- Стара Загора, Сдружение „Свят без граници” и е със съдействието на Общински Младежки център.​

18.10.2016г.

——————————————————————————————————————————————————————–

„По-силни срещу рака“ бори страха от профилактични прегледи.

Д-р Петьо Чилингиров: Открит рано, ракът се лекува

Кампания „По-силни срещу рака” започна в Стара Загора. Целта е да се популяризират диагностичните и терапевтични-
те методи, свързани с рака на млечната жлеза и на маточната шийка сред жени- те в областта и да се създаде трайна нагласа у тях за посещение на профилактични прегледи.

10.10.2016г.

———————————————————————————————————————————————————————–

Стартира кампания „По-силни срещу рака“

От 1-ви октомври в Стара Загора стартира четиримесечна кампания „По-силни срещу рака“, чиято цел е да се популяризира значението на профилактиката сред жителите в област Стара Загора, както и да се създаде трайна нагласа у жените за посещение на профилактични прегледи. Кампанията ще се реализира чрез провеждане на безплатни профилактични прегледи за рак на млечната жлеза и на маточната шийка.   Продължава

03.10.2016г.

———————————————————————————————————————————————————————

“КОМПЛЕКСЕН ОНКОЛОГИЧЕН ЦЕНТЪР – СТАРА ЗАГОРА” ЕООД работи от 23.11.2015г. по “Национална програма за превенция на хронични незаразни болести ” 2014-2020, като извършва скринингови прегледи и  изследвания за :

- Рак на маточна шийка

- Рак на млечна жлеза

Записвания за дата и час на прегледите се извършват на тел. 042 614196.

——————————————————————————————————————————————————————–

Официално откриване на новия Мултимудален линеен ускорител Вариан в “КОЦ – Стара Загора” ЕООД

  

———————————————————————————————————————————————————————

Кампанията срещу рака на гърдата на AVON „От любов към живота”

дари 1000 безплатни профилактични прегледа в “Комплексен онкологичен център – Стара Загора” ЕООД

04 ноември 2014 г.

 В рамките на най-мащабната кампания за борба с рака на гърдата у нас  – „От любов към живота”, AVON България дари 1000 безплатни профилактични прегледа на „Комплексен онкологичен център – Стара Загора“. От тях ще могат да се възползват жени на възраст от 30 до 49 г. в неравностойно положение, за които държавата не покрива профилактика. В това число влизат: многодетни майки,  дългосрочно безработни жени, регистрирани в бюрото по труда, жени от малцинствени етнически групи, жени с увреждания. —–>

ВАЖНО!

Телефони за записване за безплатни профилактични прегледи на млечната жлеза по проект на AVON България:

0884 76 51 47

0899 17 61 12

0878 42 69 33

Координатори: Милена Илиева и Ганчо Илиев

———————————————————————————————————————————————————————–

“КОМПЛЕКСЕН ОНКОЛОГИЧЕН ЦЕНТЪР –

СТАРА ЗАГОРА” ЕООД

работи по скринингова програма „Спри и се прегледай” и извършва:

1. Скринингово изследване на рак на гърдата / преглед и мамография /

със следните лекари:

- д-р Николай Арабаджиев – хирург

- д-р Петър Петров – хирург

- д-р Маргарит Върбанов – хирург

- д-р Тома Божинов – хирург

- д-р Иван Йонков – рентгенолог

- д-р Тенко Шунанов – рентгенолог

- д-р Ненко Ненчев – рентгенолог

Прегледите се извършват в гинекологичен кабинет №6 към ДКБ на “КОМПЛЕКСЕН ОНКОЛОГИЧЕН ЦЕНТЪР – СТАРА ЗАГОРА” ЕООДсъобразно график.

Прегледите се извършват от понеделник до петък. Часовете в които се извършват прегледите се определят и изнасят на видно място /табло в ДКБ/ и сайта /oncosz.com/. Предварително записване на тел: 042/614196 /Регистратура ДКБ/.

2. Скринингово изследване на рак на шийката на матката / гинекологичен преглед и цитологично изследване/

със следните лекари:

- д-р Желчо Желев – гинеколог

- д-р Христо Тъмнев – гинеколог

- д-р Петър Мишев – гинеколог

- д-р Теодора Колева – гинеколог

- д-р Костадин Димитров – клинична патология

- д-р Цонка Хабиб – клинична лаборатория

Прегледите се извършват в гинекологичен кабинет №6 към ДКБ на “КОМПЛЕКСЕН ОНКОЛОГИЧЕН ЦЕНТЪР – СТАРА ЗАГОРА” ЕООД съобразно график.

Прегледите се извършват от понеделник до петък. Часовете в които се извършват прегледите се определят и изнасят на видно място /табло в ДКБ/ и сайта /www.oncosz.com/. Предварително записване на тел: 042/614196 /Регистратура ДКБ/.

       04.06.2013

      ”Комплексен онкологичен център – Стара Загора” ЕООД получи дарение нов ехограф

Ехограф PHILIPS ClearVue 350

          

             Кампанията срещу рак на гърдата „От любов към живота” на AVON дари ехограф за образна диагностика на „Комплексен онкологичен център – Стара Загора“. Дарението се осъществява с подкрепата на Български фонд за жените. С предоставената от AVON медицинска апаратура превенцията на най-коварната женска болест ще бъде по-достъпна за жените от Стара Загора и региона.

             През 2012 г. само в региона на Стара Загора регистрираните нови случаи на рак на гърдата са 271 – 189 в Стара Загора, 82 в Сливен. Най много от тях (217) са жени над 50-годишна възраст. По данни на регистъра от миналата година общият брой регистрирани болни от рак на млечната жлеза, които се водят на диспансерно наблюдение в региона, е 3189.

“КОЦ – Стара Загора” ЕООД

—————————————————————————————————————————————————————-19.03.2013

Започва модернизацията на отделението по лъчелечение към онкологичния център в Стара Загора Работата по проекта за обновяване и оборудване ще приключи в началото на 2014 г.

               

                  Община Стара Загора стартира изпълнението на дейностите по проект „Модернизиране на отделение по лъчелечение към „Комплексен онкологичен център – Стара Загора ЕООД”, осъществяван с финансовата подкрепа на Оперативна програма «Регионално развитие» 2007-2013 г. Проектът, одобрен с договор № BG161PO001/1.1-11/2011/001 от 31.01.2012г., е на обща стойност 6 770 801,40 лв., от които 282 312,79 лв. собствен принос на община Стара Загора, а безвъзмездната финансова помощ е в размер на 5 487 143,13лв.

           В официалната церемония за полагането на първата копка в двора на онкологичния център участваха председателят на ОбС Емил Христов, зам.-кметовете Иванка Сотирова и Янчо Калоянов, ръководителят на проекта инж. Веска Узунова, д-р Петър Чилингиров – управител на Комплексен онкологичен център- Стара Загора,  д-р Златина Нанева – директор на РЗИ – Стара Загора и др.

          „Модернизиране на отделение по лъчелечение към „Комплексен онкологичен център – Стара Загора ЕООД” е проект от изключителна важност за подобряването на здравния статус на населението от четири области – Стара Загора, Сливен, Хасково и Кърджали. Преустройството на съществуващите болнични сгради и изграждането на нова пристройка, както и закупуването и внедряването на модерна апаратура за отделението по лъчелечение, са основните дейности по проекта, които ще подобрят съществуващите условия и ще създадат нови възможности за диагностика и лечение.

           След реализирането на проекта близо 555 812 души от четирите области ще имат възможност да се възползват от модерните условия за извършване на диагностика, лечение, различни манипулации и процедури в съответствие със Стандартите за добра клинична практика. Подобряването на сградния фонд на онкологичния център и внедряването на съвременна апаратура ще допринесе за прилагането на индивидуален подход при лечението, комфорт и равнопоставеност при получаването на медицински грижи.

           Средният годишен брой диспансерно наблюдавани пациенти на „Комплексен онкологичен център – Стара Загора” за 2010 г. е 17 699 болни със злокачествени новообразувания в болничното заведение, а в отделение „Лъчелечение” за същия период са лекувани 870 пациенти. Поради решаващото значение на ранното откриване на злокачествените образувания за своевременното и успешно лечение на пациентите, апаратурата за диагностициране е от ключово значение. Мултимодалният линеен ускорител, който ще бъде закупен и внедрен в „Комплексен онкологичен център – Стара Загора”ЕООД, е един от най-съвременните високотехнологични уреди за лъчелечение. През първите четири години след въвеждането му ще могат да бъдат лекувани 2160 пациенти повече. Проектът ще доведе до разкриване на 10 работни места за медицински специалисти, ефективно функционираща и модерна база за обучение на студенти, а също и безопасни и ергономични условия на труд на персонала при обслужване на болните и техните близки.

“КОЦ – Стара Загора” ЕООД

————————————————————————————————————————————————————

„ КОЦ – Стара Загора” ЕООД„КОЦ – Стара Загора” ЕООД има нов официален сайт- http://www.oncosz.com

В него ще се публикува всичко, свързано с онкологичният център. Старият сайт http://www.oncosz.med-bg.info /ВЕЧЕ НЕ Е АКТУАЛЕН! Там няма да се публикува нищо ново и актуално от днес (четвъртък, 12 юли 2012 г.). Днес стартира новият сайт „ КОЦ – Стара Загора” ЕООД. Той е изграден с изцяло нова технология, която гарантира по-добро качество на снимки и текст (видео), а дизайнът му е съобразен с последните тенденции при уебсайтовете на големи болнични заведения. Потребителите ще бъдат улеснени и от новата структура на подредбата на информацията, както и от по-добра организация на текста, в която лесно могат да стигнат до желаната информация.

Стартиралата версия на сайта е с функционалност, към която предстои да се добавят новини, секции, форуми и блогове, в които потребителите ще могат лесно да общуват с доктори и служители на „ КОЦ – Стара Загора”

Надяваме се, че нашия сайт и информацията която сме публикували тук ще Ви бъдат полезни и, че ние ще върнем усмивката на Вашето лице. Искрено ще се радваме да споделите с нас мнение за работата на нашата болница, а също и за сайта.

85 Responses to “Новини”

 1. Loans says:

  Loans…

  Новини « Комплексен онкологичен център – Стара Загора ЕООД…

 2. your cd key is not valid battlefield 2…

  Новини « Комплексен онкологичен център – Стара Загора ЕООД…

 3. how to lose belly fat quickly…

  Новини « Комплексен онкологичен център – Стара Загора ЕООД…

 4. mouse click the next web site…

  Новини « Комплексен онкологичен център – Стара Загора ЕООД…

 5. сайт за обяви…

  Новини « Комплексен онкологичен център – Стара Загора ЕООД…

 6. yieldingleaf9571.jigsy.com…

  Новини « Комплексен онкологичен център – Стара Загора ЕООД…

 7. pussy says:

  pussy…

  Новини « Комплексен онкологичен център – Стара Загора ЕООД…

 8. ZQuiet Vs Snoremender…

  Новини « Комплексен онкологичен център – Стара Загора ЕООД…

 9. small claims court…

  Новини « Комплексен онкологичен център – Стара Загора ЕООД…

 10. maulfick says:

  maulfick…

  Новини « Комплексен онкологичен център – Стара Загора ЕООД…

 11. focus t25 core cardio review…

  Новини « Комплексен онкологичен център – Стара Загора ЕООД…

 12. free spins says:

  free spins…

  Новини « Комплексен онкологичен център – Стара Загора ЕООД…

 13. casino slots gratis…

  Новини « Комплексен онкологичен център – Стара Загора ЕООД…

 14. scientology says:

  scientology…

  Новини « Комплексен онкологичен център – Стара Загора ЕООД…

 15. alcoholism rehabilitation center…

  Новини « Комплексен онкологичен център – Стара Загора ЕООД…

 16. casino slots says:

  casino slots…

  Media: Imprensa | 7 Dias com os Media, 7 Dias Multimédia…

 17. sell junk cars…

  Media: Imprensa | 7 Dias com os Media, 7 Dias Multimédia…

 18. small loans says:

  small loans…

  Media: Imprensa | 7 Dias com os Media, 7 Dias Multimédia…

 19. penis pills says:

  penis pills…

  Media: Imprensa | 7 Dias com os Media, 7 Dias Multimédia…

 20. today in says:

  today in…

  Media: Imprensa | 7 Dias com os Media, 7 Dias Multimédia…

 21. articleinbox.com…

  Новини « Комплексен онкологичен център – Стара Загора ЕООД…

 22. GHG automatic curler…

  Media: Imprensa | 7 Dias com os Media, 7 Dias Multimédia…

 23. marketersmedia.com…

  Новини « Комплексен онкологичен център – Стара Загора ЕООД…

 24. salvage auto says:

  salvage auto…

  Media: Imprensa | 7 Dias com os Media, 7 Dias Multimédia…

 25. ever bank rip…

  Media: Imprensa | 7 Dias com os Media, 7 Dias Multimédia…

 26. Marrakech Riad Hermes Reviews…

  Новини « Комплексен онкологичен център – Стара Загора ЕООД…

 27. archiplanet.org…

  Новини « Комплексен онкологичен център – Стара Загора ЕООД…

 28. Celebrity Limousine & Chauffeured Services chauffeured car service Maryland…

  Media: Imprensa | 7 Dias com os Media, 7 Dias Multimédia…

 29. stretch mark creams for pregnancy…

  Новини « Комплексен онкологичен център – Стара Загора ЕООД…

 30. Baidu says:

  Baidu…

  Новини « Комплексен онкологичен център – Стара Загора ЕООД…

 31. Best Penis says:

  Best Penis…

  Новини « Комплексен онкологичен център – Стара Загора ЕООД…

 32. The Begum Law Group…

  Новини « Комплексен онкологичен център – Стара Загора ЕООД…

 33. akhbarkm.com says:

  akhbarkm.com…

  Новини « Комплексен онкологичен център – Стара Загора ЕООД…

 34. Kevin Millsap…

  Новини « Комплексен онкологичен център – Стара Загора ЕООД…

 35. jason phillips…

  Новини « Комплексен онкологичен център – Стара Загора ЕООД…

 36. lasting longer…

  Новини « Комплексен онкологичен център – Стара Загора ЕООД…

 37. embroidery designs disney free…

  Новини « Комплексен онкологичен център – Стара Загора ЕООД…

 38. no credit check personal loans…

  blog topic…

 39. Bogowie Cały Film Online Zaa Darmo 2014 Lektor Polski Download…

  Новини « Комплексен онкологичен център – Стара Загора ЕООД…

 40. jordans for girls…

  Новини « Комплексен онкологичен център – Стара Загора ЕООД…

 41. nike air max yellow…

  Новини « Комплексен онкологичен център – Стара Загора ЕООД…

 42. nike air max 1 honeycomb…

  Новини « Комплексен онкологичен център – Стара Загора ЕООД…

 43. cheap nike air max 1 womens…

  È carnevale!! « Latte E Champagne…

 44. cheap christian louboutin shoes…

  Enquête Heidi |…

 45. brown nike air max…

  Новини « Комплексен онкологичен център – Стара Загора ЕООД…

 46. cheap nike free run uk…

  Новини « Комплексен онкологичен център – Стара Загора ЕООД…

 47. nike 5.0 free…

  Новини « Комплексен онкологичен център – Стара Загора ЕООД…

 48. http://goharshahi.us/tags/Air-Jordan-V-2-Height-Increasing-Low-Black-White-Men-cheap-for-sale

  Новини « Комплексен онкологичен център – Стара Загора ЕООД…

 49. Coach cheap says:

  Coach cheap…

  Новини « Комплексен онкологичен център – Стара Загора ЕООД…

 50. red bottom shoes…

  Enquête Heidi |…

 51. parajumpers navy light long bear down parka…

  Enquête Heidi |…

 52. payday loans says:

  payday loans…

  男の隠れ家 オンライン : 上月光のオペラ日記…

 53. buy authentic michael kors bag cheap…

  Новини « Комплексен онкологичен център – Стара Загора ЕООД…

 54. http://riotadnetwork.com/ads/?nic=michael-kors-cheap

  Новини « Комплексен онкологичен център – Стара Загора ЕООД…

 55. http://irvingmasjid.org/michael-kors-online-outlet

  Новини « Комплексен онкологичен център – Стара Загора ЕООД…

 56. http://www.nmallstars.com/mk/Michael-Kors-Skorpios-Logo-Large-Coffee-Totes-cheap-outlet

  Новини « Комплексен онкологичен център – Стара Загора ЕООД…

 57. Michael Kors factory online code 2015…

  Новини « Комплексен онкологичен център – Стара Загора ЕООД…

 58. http://www.evilevileyes.com/Q-www-michael-kors-factory

  Новини « Комплексен онкологичен център – Стара Загора ЕООД…

 59. black coach purse…

  Новини « Комплексен онкологичен център – Стара Загора ЕООД…

 60. http://creativetime.org/?t=2

  Новини « Комплексен онкологичен център – Стара Загора ЕООД…

 61. Michael Kors Jet Set Travel Dotted Continental Large Pink Wallets cheap outlet…

  Новини « Комплексен онкологичен център – Стара Загора ЕООД…

 62. Gratuit 2015 Jul Je Tourne En Rond – Album Complet Exclusivité…

  Новини « Комплексен онкологичен център – Стара Загора ЕООД…

 63. Jul Je Tourne En Rond Telecharger Album Complet…

  男の隠れ家 オンライン : 上月光のオペラ日記…

 64. michael kors makeup bag…

  Новини « Комплексен онкологичен център – Стара Загора ЕООД…

 65. knock off wallets ,Price Competitive…

  Новини « Комплексен онкологичен център – Стара Загора ЕООД…

 66. http://www.datakon.cz/mk/Michael-Kors-Chronograph-Tortoise-Watches-cheap-outlet

  Новини « Комплексен онкологичен център – Стара Загора ЕООД…

 67. http://creativetime.org/?t=6

  Новини « Комплексен онкологичен център – Стара Загора ЕООД…

 68. cheap michael kors camille chronograph glitz silver watches on sale With Fast Shipping…

  Новини « Комплексен онкологичен център – Стара Загора ЕООД…

 69. air jordan 13 low hornets white metallic silver midnight navy turquoise blue cheap for sale…

  Новини « Комплексен онкологичен център – Стара Загора ЕООД…

 70. Roshe Run says:

  Roshe Run…

  Новини « Комплексен онкологичен център – Стара Загора ЕООД…

 71. infinity pendant necklace…

  Click here for the top gold owl charm now available on the market and at great prices….

 72. Nina says:

  An excited core member of the ReverseEngeneering crew applied
  what we have so far (not 100% clean and performed) into his bot and introduced a screenshot different members are implementing Unknown6 support to their
  non-bot initiatives too (as an example, see pgoapi and RocketAPI).

 73. We process almost all online loans applications for quick cash
  personal loans almost instantly.

 74. Sung says:

  If you are currently looking to finance a new BMW car through
  PCP finance, hire-purchase, commitment hire or by leasing a brand new BMW
  subsequently we can help you with any of these purchase alternatives.

 75. un credit says:

  Une autre chose que je dois J’ai est toujours que pour beaucoup de gens, mauvais crédit est le résultat de circonstances plus loin que leur contrôle. Par exemple ils peuvent être effectivement sellé ayant une maladie ils vraiment ont substantielle factures aller collections. Il serait en raison d’un emploi perte et à faire le travail. Parfois procédure de divorce peut vraiment envoyer le situation financière en a la baisse direction. Merci pour partage vos opinions sur ce site web.

 76. Sung says:

  If a person gets enough votes he or she is on the most annoying list, and you can also vote for people who are least annoying to
  add to that list, as well. The actress said that she bought a holiday home on the island 15 years ago.
  Tips aren’t required; such amenities are included in each guest’s all-inclusive
  rate.

 77. Wow! After all I got a blog from where I know how to in fact get
  helpful information regarding my study and knowledge.

 78. Melaine says:

  Should you just wish to prevent this gambler constantly it is possible to set
  the robot to dodge-method.

 79. I do not know if it’s just me or if everybody else encountering problems with your blog.
  It appears as if some of the text on your posts are running off the screen. Can somebody else
  please comment and let me know if this is happening to them as well?
  This may be a issue with my web browser because I’ve had this happen before.
  Many thanks

 80. This is a very good tip especially to those new to the blogosphere.
  Brief but very precise info… Many thanks for
  sharing this one. A must read article!

 81. Outdated FREE PokeMMO – Ev Trainer/Leveler;.. Just some tags: pokemmo bot,
  pokemon bot, pokebot, ev trainer, pokemon leveler, autoit bot.

 82. Just visit any online music store and download
  songs for free. Prizes can amount to hundreds of thousands of dollars for each winner,
  particlurly in Trinidad and Tobago. There are many, many different places on the internet where
  you can listen to music for free without having to download
  anything or do anything illegal.

 83. Unquestionably believe that which you stated. Your favorite justification appeared
  to be on the web the easiest thing to be aware of. I say to you,
  I definitely get irked while people think about worries thhat they just don’t know about.
  You managed to hit the nail upon the top and also
  defined out the whole thing without having side effeft , people can take a signal.
  Will probably be back to get more. Thanks

 84. First off I want to say fantastic blog! I had
  a quick question which I’d like to ask if you do not mind.
  I was curious to find out how you center yourself and clear your head prior to writing.
  I’ve had a hard time clearing my thoughts in getting my thoughts out.

  I truly do enjoy writing however it just seems like the first
  10 to 15 minutes are lost simply just trying to figure out how to begin. Any suggestions or tips?
  Appreciate it!

 85. Началото на онкологичната помощ в Русе се поставя през 1952 г.  с разкриването на онкологичен кабинет за регистриране и наблюдение,  а през 1953 г. е обособен стационар с 20 хирургични легла. Това са и първите структури на Онкологичен диспансер в гр. Русе. През 1958-1959 г. се закупуват апарати за дълбока и повърхностна рентгенова терапия и започва лъчево лечение на болни със злокачествени новообразувания. 


Leave a Reply